Septische put ledigen Kortrijk

Ruimdienst Kortrijk, Kuurne, Harelbeke, Meulebeke, Oostrozebeke, Deerlijk, Anzegem.

De specialisatie van DK-Ruimdienst en Regenputten reinigen de Keyser uit Deinze is het ledigen van uw septische put, reinigen van regenwaterput en bovendien het ontstoppen van uw afvoerbuizen. Wij komen met onze nieuwste apparatuur de mini-zuigunit met lichte vrachtauto samen met de ontstoppingsmachine komen wij bij u langs. Met deze uitrusting kunt u op beide oren slapen van geen verzakkingen in u oprit.
Ontstoppingsdienst Deinze

Pluspunt geen zware vrachtwagen op uw oprit. Met onze professionele mini-zuigunit geraken we probleemloos tot aan uw desbetreffende put. Met onze ervaring ledigen we uw septische put, ontstoppen wij uw afvoerbuizen en tevens kunnen wij ook uw regenwaterput grondig reinigen.
Heeft u een probleem, laat ons weten wij staan 7 dagen op 7 ter uwe beschikking om mee te zoeken naar de juiste oplossing voor u.

Door te kiezen voor DK-Ruimdienst uit Deinze maakt u de juiste keuze voor een beter milieu. Wij zijn een erkende firma bij Aquafin.
Zo kan uw septisch materiaal of slip op een correctie manier volgens de milieuregels verwerkt worden door Aquafin. Hiervoor vragen wij een eerlijke prijs naar de klant toe voor het ledigen en ruimen van uw septisch materiaal.

Wanneer denkt u dat uw septische put geledigd of geruimd moet worden?

  • u ondervindt geurhinder
  • uw toilet loopt niet goed door
  • uw septische put loopt over
  • u kamt met veel vliegen aan uw septische put
  • uw afvoerbuizen zijn verstopt naar uw septische put bij een van deze gevallen neem contact op met DK-Ruimdienst uit Deinze wij helpen u graag uit de nood.

Belangrijk om te weten is meten van uw septisch materiaal in uwe put of deze niet te hoog staat. Zo ja dan is een onderhoudsbeurt nodig om uw goede werking van uw septische put te blijven garanderen. Neem contact op met DK-Ruimdienst uit Deinze.
Wij maken een erezaak om uw problemen op te lossen met de kroon op een perfecte lediging en reiniging van uw putten.

Wij hebben een vergunning op zak en leveren u een officieel ruimingsattest en/of een reinigingsattest af zonder probleem.
Bent u huurder of eigenaar vraag er naar.

Septische put ledigen Kortrijk – Kuurne – Harelbeke – Meulebeke – Oostrozebeke – Deerlijk – Anzegem

Voor ontstoppingen, ledigen en reinigen van uw septische put werken wij met een vaste prijs. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u vooraf hoeveel het gaat kosten.
Wij aanvaarden Cash alsook Bancontact.

U zoekt een ervaren, deskundige in ruimdienst, ontstoppingsdienst of reiniging van uw regenwaterput in de regio Kortrijk, Kuurne, Harelbeke, Meulebeke, Oostrozebeke, Deerlijk, Anzegem. Dan is DK-Ruimdienst de oplossing voor u. Wij ledigen septische putten, reinigen regenwaterputten alsook ontstoppen van afvoerbuizen behandelen wij. Met onze allernieuwste machines nl. de mini-zuigunit moet geen enkel particulier nog bang zijn voor schade aan zijn oprit.

Dringend hulp nodig? U kan ons telefonisch contacteren op het nummer 0468/086019, of via WhatsApp een bericht sturen of mailen naar info@regenputten-reinigendekeyser.be

Wil u meer zien hoe DK-Ruimdienst en Regenputten reinigen de Keyser te werk gaat, neem een kijkje op de facebook pagina Regenputten reinigen de Keyser