Regenputten kuisen Deinze

Regenput reinigen
De snelste in Deinze

Reinigen Regenputten de Keyser is actief in de ruime omgeving van Deinze. Reinig uw regenput op regelmatige basis. Zo kan u zonder problemen de voordelen van gratis water blijven benutten. Bovendien is dit een gevaarlijke taak die u beter aan een specialist overlaat.

We reinigen uw regenput grondig en door het gebruik van professionele apparatuur, waarmee we alle plaatsen kunnen bereiken van vloerplaat, zijwand tot bovenwand als de leidingen die erin toekomen worden onder handen genomen door Kurt de Keyser.

Het vervuilde water wordt weggepompt naar keuze van de klant en vervolgens gaan we het slib verwijderen met een aanzuigdarm via de vacuümpomp in de vacuümtank.

 • Razendsnelle service in Deinze.
 • Wij reinigen op moeilijk bereikbare plaatsen.
 • Geen zware toestellen die schade of vuil achterlaten.
 • Steeds dezelfde contactpersoon uit Deinze.
Regenputten kuisen Deinze
Regenputten Reinigen Prijs

Afhankelijk van de grootte en bereikbaarheid van uw regenput wordt voor u een prijsaanvraag op maat samengesteld. Vraag uw offerte aan via ons formulier.

Bekijk Prijs
OORZAKEN VAN VUIL REGENWATER
Laat uw regenput jaarlijks kuisen

Je hoeft niet te wachten op een droge periode. Hoe sneller er terug een regenbui is, hoe sneller uw regenput terug kan vollopen met water. Een onderhoud van uw regenput kan dus zeker het hele jaar door. Zo hou je de regenput in goede conditie en heb je altijd proper regenwater.

Heeft uw leidingwater een bruinige kleur? Merkt u een verdachte geur op? Dan is het hoog tijd dat uw regenput wordt gereinigd. Vermijd verstopping, overlopen en geurhinder.

 • Slib

  Vuilresten die via de regenpijp in de regenput terecht komen, veroorzaken bruin en stinkend water. Op de bodem van uw regenput ontstaat slib. Een vuile smurrie die niet eenvoudig te verwijderen is.

 • Mos

  Mos en ook bladeren worden makkelijk meegevoerd vanop het dak van uw woning. Wanneer het vuil in uw regenwater terecht komt, krijgt u al gauw last van bruin water.

 • Droge sifon

  Een langdurige periode zonder regenval kan een droge sifon veroorzaken. Dit veroorzaakt geurhinder.

 • Algen

  Algengroei in stilstaand water kan grote problemen veroorzaken voor de kwaliteit van uw regenwater.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO

U heeft een regenput die dringend aan reinigen toe is? Dan bent u bij Regenputten Reinigen de Keyser in Deinze aan het juiste adres. Laat hier uw gegevens achter. Wij contacteren u binnen 48 uur.

Contacteer ons!