Septische put ledigen Sint-Martens-Latem

Ruimdienst Sint Martens Latem, Aalter, Deurle, De Pinte, Nazareth, Gavere, Zwalm.

Met de nieuwste professionele apparatuur komt Firma DK-Ruimdienst en Regenputten reinigen de Keyser uit Deinze uw septische put ledigen, reinigen van uw regenwaterput alsook ontstopping van uw afvoerbuizen. Met de mini-zuigunit met lichte vrachtauto en de ontstoppingsmachine hoeft u geen schrik te hebben van verzakkingen in uw oprit.
Ontstoppingsdienst Deinze?

Met onze mini-zuigunit kunnen wij perfect tot aan uw septische put, regenwaterput of uw afvoerbuis. Geen zware vrachtwagen op uw oprit maar de nieuwste apparatuur nl. de mini-zuigunit met lichte vrachtauto. Deze zal geen verzakkingen of schade aan uw oprit veroorzaken. Zo kunnen wij uw probleem van uw septische put, ontstopping van uw afvoerbuis en/of reiniging van uw regenwaterput zonder moeite behandelen.

Wij nemen de milieuregels heel serieus, hierdoor zijn wij een erkende firma bij Aquafin voor het ruimen van uw septisch materiaal of slib. Zo kan uw septisch materiaal of slib op een correcte manier verwerkt worden bij Aquafin volgens de milieuregels.
U krijgt van ons hiervoor een eerlijke correcte prijs voor het ledigen van uw septisch materiaal.

Wanneer is het noodzakelijk om uw septische put te ledigen of te ruimen? Het tijdig ruimen van uw septische put is noodzakelijk voor de goede werking van uw septische put. Heeft u geurhinder, zijn er vliegjes rond de septische put, loopt de septische put over, uw toilet water loopt niet goed weg of uw afvoerbuis naar uw septische put is verstopt.
Neem dan dringend contact met ons op. Wij helpen u graag uit de nood.

Een goede werking van uw septische put is essentieel. Daarom raden wij u aan, om de 2 jaar uw septische put een onderhoudsbeurt te geven door DK-Ruimdienst uit Deinze. Wij maken een erezaak om uw problemen op te lossen met de kroon op een perfecte lediging en reiniging van uw putten. Wij staan 7 dagen op 7 klaar om u te helpen. Contacteer ons.

Bent u huurder of eigenaar? Geen probleem wij leveren een officieel ruimingsattest en/of een reinigingsattest af.

Septische put ledigen Sint-Martens-Latem – Aalter – Deurle – De Pinte – Nazareth – Gavere -Zwalm

Geen verrassingen wij werken met een vaste prijs voor het ledigen en reinigen van uw septische put en/of ontstopping van uw afvoer. Wij aanvaarden Cash en Bancontact.

Met de firma DK-Ruimdienst kunt u vertrouwen op een deskundige aanpak. Wij ledigen niet alleen septische putten maar ook reinigen van regenwaterputten is onze grootste troef. Dan vergeten we nog de professionele ontstoppingsmachine voor al uw problemen met uw afvoer en dit in de regio Sint-Martens-Latem, Deurle, De Pinte, Nazareth, Gavere, Zwalm en grondgebied Aalter.

Hoe kunt u ons contacteren? Via telefonisch op het nummer 0468/086019, via WhatsApp een bericht versturen of mailen naar info@regenputten-reinigendekeyser.be

Wil u uitgevoerde werken zien van tevreden klanten? Neem zeker een kijkje op onze facebook pagina Regenputten reinigen de Keyser.
Zo kan u het eindresultaat zien en mag u dit ook verwachten bij u.